Много често чуваме, че там в Брюксел нещо ни налагат

...
 Много често чуваме, че там в Брюксел нещо ни налагат
Коментари Харесай

Гергана Алексова, БСП: Зелената сделка трябва да се предоговори, така че да не затварямеТЕЦ-овете

 _2024 izbori_v012

 

„ Много постоянно чуваме, че там в Брюксел нещо ни постановат и ние тук, в България, би трябвало да изпълняваме. А никой не споделя, че в действителност българските евродепутати са тези, които вземат участие в основаването на европейските закони. Когато водещото е да поставяш българския интерес преди всичко, тогава ще той ще бъде предпазен. ”

Това съобщи претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България ” Гергана Алексова в предаването „ Твоят ден ” на NOVA News.

По нейните думи Европейски Съюз би трябвало да се върне към неговите основополагащи полезности, а точно към Европейски съюз на жителите, към ценене повече на суверенните права и ползите на страните, към връщане на солидарността.

„ Зелената договорка може и би трябвало да бъде предоговорена. Следващите български евродепутати би трябвало да могат мощно да споделят интереса на България, да могат да го изясняват на другите си сътрудници, с цел да можем да реализираме неговата отбрана ”, уточни Алексова.

По думите ѝ Българска социалистическа партия предлага въглищните региони в България, като Стара Загора и Кюстендил, да бъдат превърнати в стопански зони, където има нулев налог, с цел да може да се притегли и различен бизнес.

„ ”Мариците ” са основани за потребностите на България. Това ни дава един самостоятелен източник на сила. Ние би трябвало да създадем по този начин, че българските централи да останат в микса, да не приказваме за затваряне ”, безапелационна бе Гергана Алексова, съгласно която по този метод ще бъдат непокътнати работните места на хората.

„ Друг наш приоритет е понижаване на работещите небогати в Европа под 5 %. Защото сега ние не би трябвало да привличаме вложения в България с това, че ни е най-нисък налога и тъй като сме най-евтини. Напротив, би трябвало да се знае, че има законодателство, че има качествени служащи, което е обвързвано с положително обучение, положително опазване на здравето и добра обществена система ”, сподели още претендентът за член на Европейския парламент.

Като различен приоритет Алексова уточни приемането на България в Шенген и по суша. Тя изясни, че българските евродепутати могат да убедят доста своите сътрудници за включването и приемането на България като пълновръстен член на Шенгенското пространство, дружно с румънските си сътрудници.

Алексова съобщи, че като специалист в транспортния бранш, ще работи за свързването на България и по оста север-юг, свързваща Балтийскo, Черно и Средиземно море, както с шосейна, по този начин и с железопътна мрежа.

„ Гласувайте за Българската социалистическа партия на изборите две в едно на девети юни, тъй като ние не ви предадохме, ние спазихме нашите предизборни обещания. На 9 юни с номер 24 в двете бюлетини ”, прикани в умозаключение Гергана Алексова.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР